Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Ηλιαχτίδα μου



Πέρασαν σχεδόν δυο χρόνια..δύο χρόνια χωρίς να σε δω, χωρίς να σε έχω κοντά μου. Μου λείπεις ηλιαχτίδα μου. Μου λείπεις και θέλω να σε δω. Θέλω να σε πάρω αγκαλιά, να φάμε σοκολάτες να λέμε χαζομάρες και να γελάμε, να δούμε ταινίες να περάσουμε τέλεια. Όπως τότε, όπως πριν δύο χρόνια..Θα θυμάσαι λογικά. Ελπίζω να εννοείς ότι μου λες από το τηλέφωνο. Ελπίζω να σου λείπω και εγώ και να σε δω σύντομα, να περάσουμε πάλι όμορφα. Είναι τόσα που θέλω να σου πω, θέλω να ξανακούσω το γέλιο σου, θέλω να πάμε στη θάλασσα, θέλω απλά να σε δω. Να σε δω να είσαι καλά και να γελάς! Έχουμε περάσει τόσο όμορφες στιγμές μαζί, και θέλω να ξαναζήσουμε άλλες τόσες πιο χαρούμενες πιο γλυκές.. Μου λείπεις πολύ ηλιαχτίδα και ελπίζω να σε δω σύντομα. Εύχομαι να έχεις κοντά ανθρώπους που σε αγαπάνε και σε κάνουν ευτυχισμένη. Χρόνια πολλά και να χαίρεσαι το όνομά σου:)
Μου λείπεις πάρα πολύ, καληνύχτα

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012


 Η ζωή είναι εμπειρία λένε, με τις καλές και τις κακές στιγμές. Είναι τόσο όμορφο να ζεις "δυνατά" τις όμορφες στιγμές σου! Μπορώ να χρησιμοποιήσω πάρα πολλά επίθετα, για να περιγράψω τις όμορφες στιγμές που έχω ζήσει. Ομολογώ, ότι οι καλές στιγμές είναι περισσότερες από τις δυσάρεστες, πράγμα που πρώτη φορά παραδέχομαι στη ζωή μου (σε αυτά τα γεμάτα δέκα τέσσερα χρόνια!), αφού συνήθως λέω και ξαναλέω ότι η ζωή μου είναι ένα μαρτύριο ενώ στην ουσία δεν έχει αρχίσει ακόμα. Τον τελευταίο καιρό η διάθεσή μου δεν είναι ιδιαίτερα θετικά φορτισμένη. Μπορώ να πω ότι βαριέμαι, και ότι δεν είμαι στα καλύτερά μου. Θέλω την τελειότητα πράγμα που δεν μπορώ να έχω και αυτό με εκνευρίζει πάρα πολύ. Αλλά πώς να έχεις νεύρα, όταν έχεις ανθρώπους που σε αγαπάνε και νοιάζονται για εσένα και σου δείχνουν καθημερινά πόσο σε αγαπάνε; Ηρεμείς κατευθείαν και έχεις το χαμόγελο ως τα αυτιά μέχρι να ξαπλώσεις στο κρεβάτι το βράδυ και να σε πάρει ο ύπνος και να δεις όνειρα γλυκά. Είναι περίεργη η ζωή όμως, και έχει στιγμές που δεν ξέρεις πως να τη χειριστείς. Το σίγουρο είναι ότι όλοι θα κάνουμε τα λάθη μας και θα μάθουμε από αυτά. Τα λάθη αν το καλοσκεφτείς, σε κάνουν σοφό κατά μια έννοια. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάνεις όλες τις μαλακίες της γης. ΌΡΙΑ πάνω απ' όλα! Η ζωή είναι ωραία και πρέπει όπως και να έχει να την απολαμβάνουμε. (Λέμε τώρα:ρ)





Τρίτη 13 Μαρτίου 2012


Μην κλαις..Γιατί κλαις..;
Ίσως πιστεύεις ότι θα αλλάξεις τα πράγματα αν συνεχίσεις να ασχολείσαι.Ίσως κλαις γιατί έχεις καταλάβει ότι τέλειωσε κάτι που για εσένα άξιζε την προσοχή και την αγάπη σου.Ίσως γιατί έπεσες για άλλη μία φορά έξω για κάποιον που πραγματικά νόμιζες πως ήταν η εξαίρεση στον κανόνα.Είναι κρίμα να χάνεις ανθρώπους με αυτό το τρόπο.Τους δίνεις αγάπη, προσπαθείς κι όμως δεν τους νοιάζει.Το προσπερνούν σαν κάτι το ασήμαντο.Αυτό όμως είναι λάθος. Η αγάπη είναι σπάνιο αγαθό και είναι λάθος να την αγνοείς όταν στην προσφέρουν.Ίσως να έκανες και εσύ λάθος που νοιάστηκες τόσο πολύ. Ίσως να έμαθες ότι αυτοί που αξίζουν μένουν στη ζωή σου, είναι κοντά σου. Δεν φεύγουν ΠΟΤΈ.
Μπορεί να ήταν όλα καλύτερα αν ήμασταν όλοι άδειοι από συναισθήματα δεν νοιώθαμε. Ίσως και όχι.
Θα ήθελα να γυρίσεις.

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Star fm 88,4 με τον Μανόλη Τζιράκη στις 23:00 (Στο φως του φεγγαριού). Η πιο όμορφη στιγμή της ημέρας. Αυτόν τον άνθρωπο δεν τον έχω δει, δεν τον έχω γνωρίσει ποτέ. Κι όμως αυτούς τους έξι μήνες που τον ακούω, πραγματικά νιώθω πως τον ξέρω χρόνια. Είναι φωνή είναι η συμπεριφορά του, δεν ξέρω. Πάντως αυτό που ξέρω είναι ότι θέλω πολύ νατον γνωρίσω , να του μιλήσω και να του πω ένα τεράστιο ευχαριστώ που αυτούς τους μήνες, μου κρατάει συντροφιά κάθε βράδυ με τη φωνή και τα τραγούδια του. Αυτό μου είναι αρκετό. Πραγματικά είναι τόσο χαλαρωτικό μετά από μια κουραστική ημέρα να κλείνω τα φώτα και να ακούω σωστή μουσική!  Είναι απεριόριστη η ευτυχία που με γεμίζει όταν τον ακούω.Μπορεί να είναι θαυμασμός ή να είναι αυτή η τελειότητά που εκπέμπει αυτός ο άνθρωπος. Δεν έχω λόγια. Είναι απλά υπέροχος και κάποια μέρα θα κάνουμε εκπομπή στο ραδιόφωνο μαζί. (Όνειρο*) Τώρα αρχίζω και συνειδητοποιώ τι εννοούσε ο μπαμπάς, όταν έλεγε ότι το ραδιόφωνο κρύβει τη μαγεία που έχασε ο κόσμος μας. Ας είναι καλά ο Γουλιέλμος που ανακάλυψε το ραδιόφωνο και ο κύριος Μανόλης Τζιράκης που είναι κάθε βράδυ κοντά μας. Είναι ο πιο υπεροχότερος άνθρωπος στη Γη όλη!

Καληνύχτα:*